Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Fotboll

Feb 11, 2020

Norrby IF:s klubbchef David Kryssman gästar Oskar Pålsson och Fabian Andersson i BT Fotboll. Berättar varför han är besviken på Jönköpings Södra, varför han blev rädd på ett Sef-möte nyligen och hur han känner kring att profilen Richard Yarsuvat lämnat Norrby – bland mycket annat.


Jan 16, 2020

Årets första avsnitt bjuder på ett nyförvärv i podden – och på analys av de nya spelarna i Elfsborg och Norrby. Ska Elfsborg värva en forward? Kommer Johan Larsson redan i vinter? Och varför är det så lugnt på in-fronten i Norrby?


Dec 22, 2019

BT Fotboll rundar av 2019 med en julspecial, där Oskar Pålsson och Fabian Andersson tagit på sig varsin tomteluva och delar ut julklappar till fotbollsspelare och föreningar i Sjuhärad. Några mjuka, andra hårdare – och alla med mer eller mindre bra (nöd-) rim. Ostbricka, parterapi och armskydd är några av...


Nov 4, 2019

Vilken klubb utses till Årets förening? Hur glad blev Elfsborgs Jesper Karlsson när han förstod att hans gula kort i lördags var historiskt? Hur många Sjömarkenspelare är klara för Elfsborgs nya damlag? Och vem har dragit på sig flest varningar i hela Sjuhärad den här säsongen? I årets 15:e avsnitt av...


Sep 26, 2019

BT Fotboll gästas av UT:s sportansvarige Jonas Emtervall, och mycket fokus blir på Ulricehamns IFK:s succé på såväl dam- som herrsidan, Dalstorp, Nittorp, Södra Ving och Åsarp (släkt-)Trädet. 

Dessutom snack om målvaktsgate i Elfsborg, Norrbys starka seger, framtiden för nya Borås FC samt vilka lokala...