Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Fotboll

Oct 6, 2020

Den gångna helgen tog många lokala fotbollsserier slut – och nu sammanfattas flera av dem i BT Fotboll. Oskar Pålsson, Joel Besseling och Fabian Andersson pratar om lokalfotbollssnackisar, Elfsborg och Norrby. Och så flikar vi in en fotbollslek där du som lyssnare också kan deltaga. 


Aug 6, 2020

I det senaste avsnittet pratade vi om Elfsborgs starka defensiv och svaga offensiv. Nu är läget nästan tvärtom. Dessutom intervjuer med Joseph Okumu och Joakim Nilsson. Självklart pratar vi även om Norrbys form och lokalfotbollens återstart. Dessutom, återigen, en liten lek på slutet.


Jul 21, 2020

I det här avsnittet pratar Joel och Fabian om Elfsborgs utmärkta försvarsspel, men också om den svaga offensiven. Segermatchen mot Djurgården analyseras. Dessutom pratar vi om Norrbys starka kryss mot Sundsvall och tar upp utropstecken och orosmoln i lokalfotbollen. Och så en liten lek på slutet!


Jun 16, 2020

Ivo Pekalski är gäst och pratar om tillvaron i Norrby, om nya rollen som en av två lagkaptener och hur han ser på Abdo Saidis framtid. Dessutom lägger han ut texten om den märkliga tiden i Oxford – där han bodde på vandrarhem i flera månader. Vi pratar också Elfsborgs seger mot Blåvitt och kommande...


Jun 15, 2020

Elfsborgs premiär är avklarad. På onsdag är det dags för Norrby att inleda säsongen. Man gör det borta mot Öster – med boråsaren James Keene i laget. I det här avsnittet berättar Keene om åren utomlands och höjdpunkterna i Elfsborg. Dessutom öppnar han för spel i Norrby i framtiden.