Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Fotboll

Dec 17, 2020

Jimmy Thelin, manager i Elfsborg, gästar podden och pratar med BT:s Oskar Pålsson om det märkliga pandemi-succéåret 2020, hur bygget ska utvecklas till 2021, om sin åsikt kring VAR, varför Sivert Heltne Nilsen-värvningen blev så lyckad, pulkaåkning, julpynt, nya Europa Conference League – och varför han...


Dec 8, 2020

Floppar och fiaskon – BT Fotboll sammanfattar årets säsong för Elfsborg och Norrby. Oskar Pålsson och Fabian Andersson pratar om utropstecken och frågetecken i de båda lagen – och sätter betyg på Jimmy Thelin och Mak Lind. 


Nov 11, 2020

Årets BT-lirare 2020 – så heter BT-sportens nyinstiftade pris. Här intervjuar Oskar Pålsson de två vinnarna, Izabella Bergström i Bergdalens IK och Anton Johansson, Dalstorps IF. Utöver deras säsong diskuteras allt från provspel med svenska mästarna och futsalfrustration till Premier League-drömmar och...


Oct 6, 2020

Den gångna helgen tog många lokala fotbollsserier slut – och nu sammanfattas flera av dem i BT Fotboll. Oskar Pålsson, Joel Besseling och Fabian Andersson pratar om lokalfotbollssnackisar, Elfsborg och Norrby. Och så flikar vi in en fotbollslek där du som lyssnare också kan deltaga. 


Aug 6, 2020

I det senaste avsnittet pratade vi om Elfsborgs starka defensiv och svaga offensiv. Nu är läget nästan tvärtom. Dessutom intervjuer med Joseph Okumu och Joakim Nilsson. Självklart pratar vi även om Norrbys form och lokalfotbollens återstart. Dessutom, återigen, en liten lek på slutet.