Preview Mode Links will not work in preview mode

BT Fotboll

Jun 6, 2021

Vad tog BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson med sig efter två lokalfotbollsmatcher på plats och en framför skärmen? Hur var det att se publik på matcherna igen? Hur bra var Norrby borta mot Öster?
Det är några av frågorna vi besvarar i ett nytt avsnitt av BT Fotboll.
Dessutom: Hur ser Viktor Claessons...


May 18, 2021

Äntligen lokalfotboll! Det betyder att BT:s fotbollsbilaga är på väg att släppas. Medverkar i podden gör Oskar Pålsson, Johan Rydén, Fabian Andersson och Anton Lorentzson.


May 9, 2021

Joakim Sjöhage gästar BT Fotboll. Elfsborgs förre guldhjälte pratar om sitt stora intresse, Allsvenskan Fantasy, men berättar också om en rondellkrasch i alldeles för hög hastighet. Oskar Pålsson och Joel Besseling diskuterar helgens matcher för Elfsborg och Norrby och Johan Rydén berättar senaste nytt om...


Apr 11, 2021

I det 31:a avsnittet av BT Fotboll pratar Oskar Pålsson och Joel Besseling om Elfsborgs och Norrbys premiärmatcher – som båda slutade med förlust. Jarjué debuterade i allsvenska sammanhang – vad betyder det för Leo Väisänen? Hur bra var Okumu mot Djurgården? Varför tappar Norrby så ofta ledningar i...


Mar 28, 2021

I det 30:e avsnittet av BT Fotboll med Oskar Pålsson och Joel Besseling: Är Norrbys nya arenavision rimlig? Hur kändes Stefan Andreasson under långintervjun med BT? Dessutom levereras senaste nytt om Joseph Okumus hjärnskakning och intervjuer med Anton Andreasson och James Keene.